Item image

RESTAURANT LLANSOLA

Contacte

Acollidor i familiar hotelsa Sant Carles de la Ràpita ofereix un tracte familiar, cèntric, a 150m del port i la platja,  lloc ideal per visitar el parc Natural del Delta de l’Ebre.
21 confortables habitacions equipades amb bany complet, assecador, TV plasma, Wi-Fi gratuït, telèfon, climatitzades, amb o sense terrassa. Amb aparcament privat gratuït,  terrassa privada entre arbres, bar-cafeteria, saló de Tv, sales privades de conferencies, reunions i celebracions.

90 anys de tradició i cultura gastronòmica
Des de 1921,  4 generacions garanteixen la qualitat del servei en un entorn tranquil i acollidor.  Oferim cuina tradicional  combinada amb la  innovació de plats d’autor,  sempre elaborada amb productes frescos del mar i la terra de l’Ebre, generant la sostenibilitat de la producció ecológica. Durant aquests llarga anys, els clients han fet del restaurant Llansola, un lloc especial i tradicional de degustació d’arrossos.

Hotel Restaurant Llansola 1921, recomenat a reconegudes guíes turístiques locals-internacionals, l’hotel-restaurant Llansola 1921 compta amb el distintiu de Compromís a la Qualitat Turística.

L’atenció al client és certificada com a  informadors  del Parc Natural del Delta del l’Ebre,  facilitant les visites i la reserva d’actividats.