Bases concurs aparadors virtuals Orígens 2020

Home » Campanyes » Bases concurs aparadors virtuals Orígens 2020

Per tercer any consecutiu, La Unió de Comerç Rapitenc (UCR), amb motiu de la celebració d’Orígens, organitza un concurs, aquest cop virtual, d’aparadors comercials entres els seus socis.

L’objectiu d’aquest concurs és ambientar i decorar els nostres aparadors com els que es feien al primer terç del segle XX, compartir-los a les xarxes, i fer així extensible als comerços, els nostres Orígens.

Els requisits que hauran de complir els comerços que participen en el III Edició del Concurs d’Aparadors “Orígens 2020” són:

– Participants: Poden participar tots els socis de la UCR.

– Temàtica: Orígens

– Durada: del 6 a l’11 d’octubre

– Participació: Tots els establiments que vulguin participar ho hauran de comunicar a Mª José Canalda, abans del dia 1 d’octubre, per telèfon o correu electrònic.

– Jurat: El jurat seran els usuaris de la xarxa social Facebook.

Hi haurà dos premis: Un al que obtingui la suma més gran de likes al facebook de la Unió de Comerç Rapitenc i l’altre, un sorteig entre els votants.

Els votants de les xarxes socials hauran de tenir en compte els criteris següents: l’Originalitat, Impacte comercial, la Qualitat artística i l’adequació a la temàtica “Orígens”.

– Participants: els socis hauran d’enviar les fotografies de l’aparador a Mª José Canalda abans del 5 d’Octubre. Recordeu que tenim 2 fotògrafs (“Grapho’s” i “Taulat fotògraf”) com a associats per si voleu perfeccionar la vostra fotografia.

– Comunicació dels guanyadors: La UCR comunicarà el dia 14 d’octubre, el nom dels guanyadors, al facebook de la UCR.

– Premis: LA UCR premiarà amb 1 premi de 150€ a l’aparador més votat. I un premi de 50€ entre els votants del concurs. Per a votar, s’ha de fer “like” a facebook, a l’aparador o aparadors que més agraden.

Els premis es donaran en vals de compres per a gastar als establiments de la UCR.

Participar en aquest concurs, significa acceptar aquestes bases.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.