ELS NADALS MÉS GRANS a la Ràpita

Home » Campanyes » ELS NADALS MÉS GRANS a la Ràpita

Un any més des de la UCR volem dinamitzar els Nadals.

Per aquest motiu hem preparat una sèrie d’accions i actuacions per als nostres clients. Aquestes accions les detallem a continuació:

Els Pares Noëls ens visitaran amb els seus acompanyants el dies: dissabte  19 i Dimecres 23, de desembre passejant pels principals carrers, des de les 18h fins les 20h.

El Patge Real vindrà a recollir les cartes dels nens per a SAS Majestats el Reis Mags d’Orient, el proper Dilluns dia 4 de gener a les 18h fins les 20h a la Plaça Carles III (enfront del Jutjat).
Demana la carta a les botigues de la UCR.

Cada establiment sortejarà per valor de 30€ , un lot o xec regal per als seus clients tamiflu price. Les dates de les compres seran del 4 de desembre fins al dia 5 de gener. Entre totes les compres, cada establiment sortejarà el seu propi lot.

El sorteig de tots els establiments tindrà lloc el dia 8 de gener a cada propi establiment. Els afortunats es comuicarà desde cada establiment.

Sorteig de 250€ en un únic premi. Aquest any entregarem un paper als nostres clients, els quals podran anar segellant cada cop que vagin a comprar a les botigues de la UCR.
Quan arribin a 10 segells, de 10 establiments diferents, podran participar en el sorteig de 250€.

El sorteig tindrà lloc el dimarts dia 22 de desembre al matí en directe a Ràdio Ràpita i es comunicarà directament a l’afortunat i al Facebook de la UCR.

L’Afortunat/a es gastarà el premi els dies 2 i 3 de gener a qualsevol comerç/ comerços de la UCR.

7. Concurs de dibuix entre els nens de 4 a 7 anys i de 7 a 12 anys.

Cada nen dibuixarà de l’establiment que trii el que més li agradi. Aquest dibuix s’exposarà al propi establiment. Un jurat nombrat per la UCR  passarà  a valorar els dibuixos. Els 2 dibuixos que més els hi agradi de cada categoria seran els premiats.

Premis: de 4 a 6 anys, entrades gratis per als “caballitos” més material escolar.
              de 7 a 12 anys, 1 entrada per al teatre infantil al Maset més material escolar.

Esperem que tinguem unes bones compres,

Bons Nadals i Feliç Any Nou 

La Unió de Comerç Rapitenc

Campanya de Nadal La Ràpita

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.